TÜM HABERLER
Giriş Tarihi : 30-01-2025 16:43

SAKARYA YILDIZLAR ÖDÜL TÖRENİ 30.01.2025

SAKARYA YILDIZLAR ÖDÜL TÖRENİ 30.01.2025

SAKARYA YILDIZLAR ÖDÜL TÖRENİ 30.01.2025

SAKARYA YILDIZLAR ÖDÜL TÖRENİNE ATSO OLARAK KATILIM SAĞLADIK.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası(SATSO), tarafından düzenlenen “Sakarya’nın Yıldızları Ödül Töreni” düzenlendi.

Sakarya ekonomisine yön veren Oda ve Borsalar tarafından, Sakarya’ya değer katan iş dünyası temsilcilerinin ödüllendirildiği törene, Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sadi Ömercikoğlu, Meclis Başkanı Muzaffer Başer,Meclis Üyesi M.Soner Bayraktar ve Genel Sekreter Harun Bayrak katılım sağladılar.

ATSO heyeti ödül programının akabinde SATSO olağan meclis toplantısına katılım sağladılar.

Dünya Odalar Federasyonu -ICC ve TOBB Türkiye Odalar ve Borsalar Birlği Başkanı M:Rıfat Hisarcıklıoğlu, Sakarya Valisi Rahmi Doğan, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamza Al, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Başkanı Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, TOBB Gümrük Turizm İşletmeleri Başkanı Arif Parmaksız, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Alişan, Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Genç ve Meclis Başkanı Bekir Uztürk, Akyazı Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şener Bayraktar ve Meclis Başkanı Vedat Böcek, Bilecik TSO Başkanı Mehmet Ergün, İlçe Belediye Başkanları, Siyasi Partilerin Sakarya İl ve İlçe Başkanları, Çevre İllerin Oda/Borsa Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları, Daire Müdürleri, SATSO Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri, SATSO Komisyon ve Kurul Başkanları, ödül takdim edilen firma temsilcileri, daveti Sakaryalılar ile çok sayıda basın mensubu iştirak ettiler.

BAŞKAN ÖMERCİKOĞLU

‘’İŞ DÜNYAMIZ BİZLERİ GURURLANDIRIYOR’’

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sadi Ömercikoğlu: “Bizler Sakarya Oda ve Borsaları olarak Üyelerimizin sıkıntılarını dinleyip, sorunları ve talepleri gerekli bakanlıklara zamanında ulaştırdık. iş dünyamız üretmeye, ihracat yapmaya, istihdamını korumaya özen gösterdi, ciddi mücadele verdi. Akyazı’mız ile birlikte şehrimizin tüm ilçeleri sanayide, ticarette, turizmde sürekli gelişmeyi sürdürüyorlar.

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası olarak çalışma hayatındaki gayretleri ve çabaları ile ülkemizin ilk 500 ve ikinci 500 listesinde yer bulan sanayi kuruluşlarımızı, ödedikleri gelir vergisi ve kurumlar vergisiyle, ülkemize kazandırdıkları dövizle, bizleri gururlandıran üyelerimizi, çalışma hayatında çok değerli yeri olan kadınlarımıza istihdam yaratan üyelerimize şehrimize katmış olduğu değerlerden dolayı şükranlarımı sunar gelecek yıllarda ülke ekonomimize ve ilimize katacakları değerin daha fazla olacağına olan inancımız ile üyelerimizi yürekten kutluyorum’ ’dedi.

<a href="https://www.akyazihalkinsesi.com/files/uploads/1738244646-b13ffcae85b63f86603c.jpg"><img src="https://www.akyazihalkinsesi.com/files/uploads/1738244646-b13ffcae85b63f86603c.jpg" border="0" /></a>

Admin ALİ ŞANLIAdmin ALİ ŞANLI