TÜM HABERLER
Giriş Tarihi : 11-02-2023 17:16   Güncelleme : 11-02-2023 17:17

PAZARKÖY MAHALLESİ HANIMLARINDAN ATSOYA ‘’DEBREMZEDELERE BERE,ATKI, ELDİVEN’’ ÖRMEK İSTİYORUZ.

PAZARKÖY MAHALLESİ HANIMLARINDAN ATSOYA ‘’DEBREMZEDELERE BERE,ATKI, ELDİVEN’’  ÖRMEK İSTİYORUZ.

PAZARKÖY MAHALLESİ HANIMLARINDAN ATSOYA ‘’DEBREMZEDELERE BERE,ATKI, ELDİVEN’’

ÖRMEK İSTİYORUZ.

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Harun Bayrak;

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilde de yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler sonrasında Akyazı kamu kuruluşları sivil toplum örgütleri, üyelerimiz ve ATSO olarak seferber olduk.

Deprem bölgesine göndermiş olduğumuz temel Gıda maddelerinin yanında hava şartlarının sert olması münasebeti ile bere,atkı,eldiven yünlü pamuklu kıyafetlere ihtiyaç kaçınılmaz oluyor.

Bu sebeple Pazarköy Mahallesi Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinden kurumumuza siz kumaşı alın biz örgüyü örelim dikiş yapalım gibi bir talep gelince bizler son derece memnun olduk. Kurum olarak bizlerde Yönetim Kurulu başkanımız Z.Şinasi BAYRAKTAR’’a aktardık ve gelen talepten dolayı Başkan Bayraktar talebi getiren vefakâr kadınlara çok teşekkür ettiğini ifade ederek kurum olarak tüm imkânları ile yardımcı olunacağını ifade ederek teşekkür etti. Kurum olarak sürece tek bir mahallemizle sınırlı kalmadan tüm mahallelerimizi de dahil ederek Akyazılı hanımlara çağrıda bulunuyoruz, “Depremzedelerin atkı, bere ve eldiven ihtiyacını karşılamak için ‘’KARDEŞLERİME İLMEK İLMEK’’

Örgü seferberliği için Akyazı’mızın emektar kadınlarını bekliyoruz” Kardeşlerimizden, ablalarımdan, teyzelerimden, kampanyaya destek olmaları için çağrıda bulunup kampanya başlatıyoruz dedi.

ATSO Genel Sekreteri BAYRAK ;

Tüm dünyaya daha öncede olduğu gibi Şerife Bacıların, Erzurumlu Kara Fatmaların, Nene Hatunların, Halime çavuşların ve benzeri kahraman hanımların duyguları ve zihniyetinin torunlarındaki bedende can buluyor olması bizleri son derece mutlu etmiştir. Ülke olarak bizler her zaman olduğu gibi bugünde vefakar kadınlarımızla vefakar insanımızla zor günlerin üstesinden gelebilecek gücümüz olduğunu birlikte ayağa kalkabilecek gücümüzün olduğunu tüm dünyaya gösterdik hala gösteririz. Ülkemizin yaşamış olduğu bu büyük afatta hakkın rahmetine kavuşan vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyor milletimizin başı sağ olsun diliyorum ifadelerinde bulundu.

 

Admin ALİ ŞANLIAdmin ALİ ŞANLI