PAZARKÖY MUHTARINDAN VEKİLE SİTEM: “SEÇİMDEN ÖNCE VARDINIZ, ŞİMDİ ULAŞAMIYORUZ”
Akyazı’ya bağlı Pazarköy Mahallesi Muhtarı Zekeriya Akcan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bir milletvekiline yönelik dikkat çeken eleştirilerde bulundu. Akcan, seçim döneminde Akyazı’ya sık sık gelerek vatandaşlardan destek isteyen milletvekilinin, seçimlerin ardından kendilerine geri dönüş yapmadığını öne sürdü.
Paylaşımında mahallelerinin sorunlarını iletmek amacıyla defalarca aradığını ancak cevap alamadığını ifade eden Akcan, “Seçimlerden önce ‘Akyazı’nın vekili olacağım’ diyordunuz. Şimdi ise arıyoruz, ulaşamıyoruz” sözleriyle tepkisini dile getirdi.
Pazarköy Mahallesi’nde yaklaşık 1.400 seçmen bulunduğunu belirten Akcan, bu seçmenlerin büyük bölümünün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek verdiğini ifade ederek, mahalle muhtarının taleplerine karşı duyarsız kalındığını savundu.
Mahallede yaşanan sorunları fotoğraflarla da ilettiğini belirten Akcan, buna rağmen dönüş alamadığını iddia etti. Vekillerin vatandaşların sorunlarıyla ilgilenmek yerine çeşitli ziyaret ve paylaşımlar yaptığını öne süren Akcan, bu durumun mahalle sakinlerinde rahatsızlık oluşturduğunu kaydetti.
Sosyal medya paylaşımının sonunda ise seçim dönemlerine gönderme yapan Akcan, “Seçim zamanı geldiğinde biz de elma toplayacağız” ifadelerini kullanarak tepkisini dile getirdi.
Pazarköy Mahallesi Muhtarı Zekeriya Akcan, 2019 yılından bu yana görev yapıyor ve mahallede yürütülen çeşitli hizmet çalışmalarıyla kamuoyunda tanınan bir isim olarak biliniyor.
*Not: Haberde yer alan değerlendirmeler, Zekeriya Akcan’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda dile getirdiği iddialar ve görüşlerden oluşmaktadır.*
PAZARKÖY MAHALLE MUHTARI AKCAN’DAN VEKİLE ELEŞTİRİ 17.06.2026
Admin ALİ ŞANLI


















