EĞİTİM
Giriş Tarihi : 16-06-2023 19:14   Güncelleme : 16-06-2023 19:15

ÖZDEMİR’DEN YIL SONU MESAJI

ÖZDEMİR’DEN YIL SONU MESAJI

ÖZDEMİR’DEN YIL SONU MESAJI

İlçe Millî Eğitim Müdürü Recep ÖZDEMİR,

2022–2023 Eğitim Öğretim Yılının Sona Ermesi

Dolayısıyla Bir Mesaj Yayımladı

Sevgili Öğrenciler, Değerli Öğretmenler, Kıymetli Veliler; Ülkemizin geleceğine yön veren çalışmalar yaptığımız, her anında özveri ile çalıştığımız 743 derslik, 94 kurumumuzda eğitim öğretim gören 18,194 öğrencimiz ve 1.101 öğretmenimiz ile büyük bir aile olarak 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının sonuna gelmiş bulunmaktayız.

 

Kıymetli Meslektaşlarım,

Eğitim öğretim yılı boyunca öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirmek adına gösterdikleri azim ve gayretleri için tüm idareci, öğretmen ve eğitim çalışanlarımıza teşekkür ediyor, ülkemizi güçlü yarınlara taşıyacak yeni nesillerimizin yetişmesinde temel gücümüz olduğunuzu belirtmek istiyorum.

Sevgili Öğrenciler,

Öncelikle hepinizi göstermiş olduğunuz ilgi ve gayretli çalışmalarınızdan dolayı tebrik ederim. Şartlar ne olursa olsun hayatın her döneminde ve her alanında başarılı olmak, öncelikle buna inanmak ve gerekli özveri ve çalışmaları yapmakla mümkündür. Çalıştığınız takdirde başarılı olacağınıza dair inancınızı, hedeflerinize ulaşmak için öz güveninizi hiç kaybetmeyin. Bizler de sizleri en iyi şekilde geleceğe hazırlamak ve hedeflerinize ulaşmanızda yardımcı olmak için bütün imkânlarımızla desteklemeye devam edeceğiz. Sizlerden yaz tatili süresince dinlenmenizin yanı sıra bol bol kitap okumanızı, doğayı keşfedip eğlenerek öğrenmeye devam etmenizi istiyoruz.

 

Sayın Veliler,

Zor süreçlerden geçerek geldiğimiz bu karne gününde, öğrencilerimizle iletişiminizi güçlü tutunuz. Öğrenci karnesi sadece öğrenciyi değil sizleri de bizleri de değerlendirir. Bunu unutmayınız. Öğrencilerimizin istek ve değerlendirmelerini önemseyiniz. Hayat okuluna hazırlanırken evlatlarımızın en büyük destekçileri siz olmalısınız. Öğrencilerimizin donanımlı birey olması için ona yol gösterici olmayı unutmayınız. Daha güzel günlerde çocuklarımızın başarılarıyla, yaptıklarıyla gurur duyduğumuz günlerde buluşmak dileğiyle...

 

Bu duygu ve düşüncelerle tüm öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller dilerken, İlçe genelinde sorunsuz, başarılı bir eğitim ve öğretim döneminin tamamlanmasında özveri ile çalışan okul müdür ve müdür yardımcılarımıza, öğretmenlerimize, okul personellerimize teşekkür ediyor, tüm çalışanlarımıza ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum.

 

 

 

Admin ALİ ŞANLIAdmin ALİ ŞANLI