TÜM HABERLER
Giriş Tarihi : 30-05-2023 17:17   Güncelleme : 30-05-2023 17:20

MHP İLÇE BAŞKANI SOFUOĞLU TEŞEKKÜR MESAJI

MHP İLÇE BAŞKANI SOFUOĞLU TEŞEKKÜR MESAJI

MHP İLÇE BAŞKANI SOFUOĞLU TEŞEKKÜR MESAJI

Akyazı MHP İlçe Başkanı Soyhan Sofuoğlu'nun

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Seçimleri Teşekkür Mesajı

 

SOFUOĞLUNUN MESAJI

Cumhurbaşkanlığı 2.Tur Seçimlerinde Cumhur İttifakı Cumhur Başkanı Adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Necip TÜRK Milletinin teveccühleri ile Cumhur Başkanı olmuştur.

 

Necip TÜRK Milleti, Emperyalist güçlere, Kandil beslemeli, Fetö kaynaklı yapılara geçit vermemiştir. Milli ve Yerli atılımlara, Adalet ve güvene, İstikrara ve TÜRK Yüzyılına evet demiştir.

 

Bu seçimlerin kazananı şüphesiz Tüm Türkiye, TÜRK ve İslam Alemi olmuştur.

 

Cumhur İttifakı iradesi ile Türkiye Cumhuriyeti 7 senede kazanmış olduğu kazanımları daha fazla arttırarak, Lider Ülke Türkiye hedefleri için tüm hızıyla ilerleyecektir.

 

Liderimiz Sayın Devlet BAHÇELİ'nin talimatları doğrultusunda bizlerde Milliyetçi Hareket Partisi kadroları olarak, Önce Ülkem ve Milletim Sonra Partim ve Ben anlayışı ile Cumhur İttifakı’nın zaferi için ilçemizde var gücümüzle çalıştık. Tabiri caizse gecemizi gündüzümüze katarak, hemşerilerimizle bir araya geldik, Cumhur Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a teveccühlerini istedik.

 

Özellikle Cumhur İttifakı İlçe Başkanları olarak oluşturulan Cumhur İttifakı Seçim Komisyonu Merkezi kaynaklı yapılan çalışmalar örnek niteliğinde olup, Cumhur İttifakı birlikteliği Akyazı'mızda vatandaşlarımızın teveccühlerini kazanmıştır.

 

Cumhur İttifakı SKM programları ile Cumhur İttifakı bileşenlerinin İlçe Başkanları olarak Güzide İlçemiz Akyazı'mızda kısa sürede ulaşmadığımız vatandaşımız kalmamıştır.

 

28 Mayıs akşamı Cumhur İttifakı SKM'nin almış olduğu karara istinaden İlçe Merkezinde oluşturulacak platformda tüm hemşerilerimiz ile birlikte kutlamalar yapılacaktı.

Lakin son anda Belediye Başkanının talimatı ile konuşmalar AK Parti İlçe Başkanlığı balkonundan yapılmıştır.

Cumhur Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan konuşmaları AK Parti Genel Merkezinde değil, Cumhur İttifakı Genel Başkanları ile birlikte Cumhur Başkanlığı Külliyesinde sadece TÜRK bayrakları ile yaparken,

Cumhur İttifakı İl Başkanlarımız Kutlamaları AK Parti Sakarya İl Başkanlığı değil, Kent Meydanında tüm Vatandaşlarımız ile birlikte yaparken,

İlçemizde bu kutlamalar alınan karara rağmen ne yazık ki Akyazı AK Parti İlçe Başkanlığı balkonundan yapılması, Cumhur Başkanımızın, Cumhur İttifakı Genel Başkanlarının ortaya koymuş olduğu Cumhur İttifakı Ruhuna uygun olmamış, Cumhur İttifakı İlçe SKM kuruluna nezaketsizlik olmuş, Cumhur Başkanımıza desteğini esirgemeyen Cumhur İttifakı seçmeni tarafından üzüntüye sebep olmuştur.

 

Cumhur İttifakı olarak bizler Biriz beraberiz. Liderimiz Sayın Devlet BAHÇELİ'nin talimatlarıyla Millet Aklı olan Cumhur İttifakı’nın bundan sonraki zaferleri için var gücümüzle çalışacağız.

 

Kazananın Türkiye olduğu bu seçimlerde, Cumhur İttifakı ve Cumhur Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a desteklerini esirgemeyen tüm hemşerilerimize şükranlarımı sunuyorum.

 

Teşekkürler Türkiye, Teşekkürler Ak

Admin ALİ ŞANLIAdmin ALİ ŞANLI