AKYAZI BELEDİYESİ
Giriş Tarihi : 18-05-2023 15:14   Güncelleme : 18-05-2023 15:25

MEZBAHA VE CANLI HAYVAN BORSASI AÇILIYOR

MEZBAHA VE CANLI HAYVAN BORSASI AÇILIYOR

MEZBAHA VE CANLI HAYVAN BORSASI AÇILIYOR

Akyazı Belediyesi tarafından temeli 6 ay önce atılan Mezbaha ve Canlı Hayvan Borsası Projesi, 23 Mayıs Salı günü saat 14.00’da gerçekleştirilecek olan törenle açılıyor. Akyazı’ya önemli bir yatırım daha kazandırdıklarını ifade eden Belediye Başkanı Bilal Soykan, “ Açılış törenimize tüm hemşerilerimiz davetlidir” dedi.

Akyazı Belediyesi’nin Yeniorman Mahallesi’nde belediye ait 19 metrekarelik arsanın yaklaşık 10 bin metrekaresinde hayata geçirdiği Mezbaha ve Canlı Hayvan Borsası Projesi açılıyor. İçerisinde mezbaha, canlı hayvan borsası, et satış binası, kafeterya ve sosyal alanların bulunduğu proje 23 Mayıs Salı günü saat 14.00’da gerçekleştirilecek olan törenle açılacak. Akyazı’nın önemli bir eksiğinin daha giderildiğini ifade eden Belediye Başkanı Bilal Soykan, “Hemşerilerimizin bizden sıklıkla talep ettikleri ve ilçemizin önemli bir eksiği olan Akyazı Belediyesi Mezbaha ve Canlı Hayvan Borsası Projemizi 6 ay gibi kısa bir sürede tamamlamış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah 23 Mayıs Salı günü görkemli bir törenle vatandaşlarımızın hizmetine açacağız” dedi.

Akyazı için ürettikleri projeleri bir bir hayata geçirdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Bilal Soykan, “ Akyazı Belediyesi proje üreten ve bu projeleri hayata geçiren bir belediye haline geldi. Göreve geldiğimiz günden beri Sokak Hayvanları Bakımevimizin, Güzlek Mesire Alanımızın, Akyazı İlçe Terminalimizin ve son olarak da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımları ile Akyazı Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksimizin açılışını gerçekleştirdik. Şimdi de ilçemizin önemli ihtiyaçlarından bir tanesi olan Mezbaha ve Canlı Hayvan Borsamızın açılışını yapacağız. Her zaman dediğimiz gibi laf değil icraat üretmeye devam ediyoruz. Türkiye Yüzyılını yaşayacağımız önümüzdeki süreçte de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde yeni projeleri hayata geçirmeyi sürdüreceğiz. Akyazı için durmadan yorulmadan çalışacağız” ifadelerini kullandı.

 

 

 

Admin ALİ ŞANLIAdmin ALİ ŞANLI