SAĞLIK
Giriş Tarihi : 02-12-2022 00:42

İLÇE SAĞLIK DAN DİŞ TARAMASI

İLÇE SAĞLIK DAN DİŞ TARAMASI

İLÇE SAĞLIKDAN DİŞ TARAMASI                   Akyazı İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri 2022-2023 çalışma programları çerçevesinde Akyazı’daki ilkokullarda Koruyucu Ağız diş sağlığı eğitimlerine başladı.

Doktor  Sinem Solmaz başkanlığında Hemşire Saliha Başara, Hemşire Aylin Kapan’dan oluşan  3 kişilik sağlık ekibi ilkokulların 1.,2.,3. Ve 4. Sınıflarında diş sağlığı eğitimlerine başladı.

Akyazı İlçe Sağlık Müdürü Sevda Gürsel  diş sağlığının insan hayatında ne kadar önemli olduğunun altını çizerek  bu eğitimlerin çocuklarımıza küçük yaşta  verilmesi ile  öğrencilerimizin bundan sonraki hayatlarının ağız sağlığı için iyi geçmesini hedefliyoruz. Daha sağlıklı gülüşler, daha sağlıklı dişler için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Diyen ilçe sağlık Müdürü Sevda Gürsel taramalarımız sırasında belirlediğimiz diş eti ve dişlerinde problem olduğu belirlenen öğrencilerimizi tedavileri için gerekli sağlık kuruluşlarına yönlendiriyoruz. Dedi.

Tarama sayesinde çocuklarının diş hastalıklarını erkenden öğrenme ve tedavi imkanı buldukları için öğrenci velileri de uygulamadan memnun.

AKYAZI İLÇE SAĞLIK DİŞ TARAMASINDA

AKYAZI İLÇE SAĞLIK DİŞ TARAMASINDA

Admin ALİ ŞANLIAdmin ALİ ŞANLI