TÜM HABERLER
Giriş Tarihi : 16-02-2024 23:19   Güncelleme : 16-02-2024 23:31

HAKAN BAYKAL İYİ PARTİ BAŞKAN ADAYI

HAKAN BAYKAL İYİ PARTİ BAŞKAN ADAYI

Hakan Baykal İYİ Partinin Akyazı belediye başkan adayı oldu

31 Mart günü yapılacak olan mahalli idareler seçiminde partiler belediye başkan adaylarını bir bir açıklamayı sürdürüyor.  İYİ Parti’de düzenlediği bir basın toplantısı ile adayım Hakan Baykal dedi.

31 Mart günü yapılacak olan mahalli idareler seçiminde partiler belediye başkan adaylarını bir bir açıklamayı sürdürüyor.  İYİ Parti’de düzenlediği bir basın toplantısı ile adayım Hakan Baykal dedi.

Partinin ilçe binasında gerçekleşen toplantıya gerçekleşen istifalar sonrası atama yoluyla başkanlığa ve yönetime getirilen partililer katıldı.

İlçe başkanı Bekir Uzun toplantının açılış konuşmasında şunları söyledi “ Partimizin seçimde ki belediye başkan adayı Hakan Baykal’dır. Zor dönemde böyle bir görevi üstlendiği için kendisine teşekkür ediyorum ve parti olarak bütün gücümüz ve imkanlarımızla yanında olacak ve birlikte belirlediğimiz hedeflere ulaşacağımızı umut ediyorum” dedi.

İYİ Partiden belediye başkan adayı gösterilen Hakan Baykal’da toplantıda yaptığı konuşma göreve gelmesi halinde yapmayı planladığı projelerini bir bir anlattı ve toplantıyı izleyen basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Belediye başkan adayı Hakan Baykal hazırladığı ve basına da dağıttığı bildirisinde önemli konulara da değindi. Baykal, Akyazılı hemşerilerime asla boş vaatlerde bulunmuyorum. Görev verilmesi halinde yapacaklarımı sizlerle paylaşıyorum. Hizmetleri adalet ölçüleri içinde getireceğiz. Halkımızla el ele gönül gönüle vererek ilçemizi layık olduğu yerlere taşımayla kararlıyız. Akyazı sevdalısı olan bizler güzel ilçemizi değerli hemşerilerimizle birlikte yönetmeye talibiz.  Gün kişisel hesaplaşma günü değildir. Gün geçmişte yaşanan kırgınlıkların devam ettirilme günü değildir. Gün bu güzel ilçemize layık olmayanlara dur deme, kenetlenme ve Akyazı’mıza sahip çıkma günüdür dedi ve konuşmasını şöyle sürdürdü “Adil ve adaletli olacağız. Sevgi ve saygılı olacağız. Dürüst ve şeffaf olacağız. Hesap sorulabilir olacağız”

Hakan Baykal hazırlayıp paylaştığı projelerini 8’i gençlerle olmak 23 maddede topladı ve biz gençlerimize sahip çıkacağız ve onları yarınlara daha iyi hazırlanmaları için gençlerimize geri ödemesiz bursta dahil olmak üzere bütün imkanlarımızı onlar için seferber edeceğiz dedi ve Akyazılılara seslenerek “ Bu seçimde bizi destekleyin, Göreve getirin. Belediyeciliğin nasıl yapıldığını en kısa zamanda Akyazı’nın çehresinin nasıl değiştiğini sizlere göstereceğimizin sözünü şimdiden veriyorum” ifadelerini kullandı.

GENÇLERİMİZE SÖZ VERİYORUZ

1- "AKYAZI GENÇ KARTI" Akyazı'da Öğrenci evlatlarımıza, ihtiyaçlarına göre destek vereceğiz

2- İlçe merkezinde bulunan mahallerimize gençlerimiz için "Suni Çim Halı Saha" yapılacak. Diğer mahallerdeki spor sahalarına onarım ve bakımı desteği verilecek.

3- Gençlerimiz için kültürel, sanatsal, spor ve sosyal gezi faaliyetlerinde bulunacağız.

4- İhtiyaç sahibi yüksek öğrenim gören gençlerimize "Geri Ödemesiz Burs" verilecek.

5- Engelli genç evlatlarımıza yönelik çalışmalar yapılacak.

6- İlçemizden geçen İstanbul/Ankara "HIZLI TREN" projesi kapsamında duraklama istasyonu kurulmasın sağlayacağız.

7- İlçemizdeki tüm amatör sporlar ve sporculara destek ve alt yapı çalışmaları yapacağız.

8- İlçemizde yetişmiş ülkemizin çeşitli yerlerinde kendini kanıtlamış bürokrat, iş insanı, sanayici, sanatçı, sporcu insanımızla genç kardeşlerimizi bir araya getirip gelecek nesiller yön vermesini sağlayacağız.

HALKIMIZA SÖZ VERİYORUZ

1- İlçe merkezimizin "OTOPARK" sorunu çözeceğiz.

2- Kadınlarımıza yönelik güzel sanatlar atölyesi, kurslar ile hem iş öğrenmesi hem de evine ekonomik katkı sağlamasını amaçlayan eğitim yerleri yapılmasını sağlayacağız.

3- İlçemizi yeniden yapılanma kapsamında Yeni bir Belediye Binası, imar ve kentsel Dönüşüm çalışmasını başlatacağız.

4- İlçe Pazar Yeri'nin yeniden yapılanması sağlanacak.

5- "AKÇARŞI"nın atıl halden AKTİF hale getirilmesini sağlayacağız.

6- İlçemize yirmi birinci yüzyıla yakışır bir kent meydanı yapacağız

7- İlçe Merkezimizin trafik yoğunluğu kontrol altına almak için trafik akışını tek yöne çevireceğiz

8- Nüfus ve yapılaşmadan dolayı büyüyen ilçemizin kuzey kısmına yeni bir "kabristanlık alanın tahsis edeceğiz.

9- İlçe merkezinde bulunan çarşı ve Kenan Sofuoğlu parkı yeniden dizayn edilecek.

10- İlçemizin trafik yoğunluğu azaltmak için hafif ve ağır vasıta araçlara yeni çevre yolları tahsis

edieceğiz.

11- İlçemiz Hastane Mahallesinde bulunan "Orman İşletme Müdürlüğü ile Jandarma Karakol

Komutanlığı" merkezden taşınarak o bölgeyi halkımızın rekreasyonel olanaklar tanıyan, doğayla iç içe olmasını sağlayan, tarihi, doğal ve kültürel değerleri koruyan, toplumun sosyo-kültürel yapısını yansıtan, İlçemizin vizyonunu geliştirip önemli katkılar sağlayan park alanı yapılmasını

sağlayacağız.

12- İlçemiz konum ve çevre illeri bakımında ülke nüfus çoğunluğun yüzde otuz üçünün yaşadığı bir

bölge olarak İlçe ekonomisine katkıya dönüşmesi için jeotermal, termal turizm ve sera çalışmalarının hızlandıracağız.

13- "DSİ" ve Karayolları Genel Müdürlüğü işbirliği ile ilçemiz Salihiye Mah./ Batak köy Mahalle

sınırlarından geçen Mudurnu Deresi kenarına "REKREASYON ALANLARI" çevresinde günübirlik kullanıma yönelik gezinti, piknik alanları yanı sıra lokanta ya da çay bahçesi şeklinden yapılandırılmasını sağlayacağız.

14- Temiz hava alma, doğa ile iç içe olma ve bu süreçte dinleme gibi değerlerimize ve halkımızın ekonomisine katkı sağlaması için "YAYLA TURİZM" ne yeniden yön vereceğiz.

15- Kördüğüm olmuş "KARACASU" deresini aktif hale getirerek çevresinde yaşam alanları tahsis

edeceğiz.

Hakan BAYKAL

AKYAZI İYİ PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

 

 

 

 

Admin ALİ ŞANLIAdmin ALİ ŞANLI