EĞİTİM
Giriş Tarihi : 10-06-2023 17:22   Güncelleme : 10-06-2023 18:37

EMİRCAN POLAT HUTBE OKUMA DA TÜRKİYE DÖRDÜNCÜSÜ

EMİRCAN POLAT HUTBE OKUMA DA TÜRKİYE DÖRDÜNCÜSÜ

EMİRCAN POLAT HUTBE OKUMA DA TÜRKİYE DÖRDÜNCÜSÜ 

MEB Din Öğretimi GENEL müdürlüğü tarafından düzenlenen, AYASOFYA-İ KEBİR CAMİ-İ ŞERİF’TE gerçekleşen Hutbe okuma TÜRKİYE FİNALİNDE Okulumuz öğrencisi Hafız EMİRCAN POLAT, TÜRKİYE DÖRDÜNCÜ’sü oldu ve büyük bir başarıya imza attı

Öğrencimiz Emircan Polat’ı Okulumuz ve Sakarya tarihinde Hutbe okuma TÜRKİYE FİNELİNDE yarışan ilk öğrenci olması ve bu büyük başarısından dolayı tebrik ediyoruz. Öğrencimizin bu başarısında emeği olan, okul yöneticilerimiz Sayın Ramazan Ünlü, Sayın Yılmaz Ersoy, Sayın Hüseyin Keskin, Sayın Erkan Bağcı’ya, Danışman Öretmeni meslek dersleri öğretmenimiz Sayın Ahmet Bulut’a, Meslek Dersleri öğretmenlerimize ve diğer öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz. Öğrencimizin yetişmesinde çok emeği olan, babası Murat Polat hocamıza çok teşekkür ediyoruz.

Tabii ki Emircan Polat bu günlere çok kolay ve tek başına gelmedi. İl içinde ve il dışında, Birçok üst seviyede Camilerde hutbe okudu Cuma Namazı kıldırdı. Dolayısıyla öncelikle Diyanet İşleri Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ali Prof. Dr. Ali Erbaş hocamıza, DİB Genel Müdürü Şaban Kondi Hocamıza, DİB Daire Başkanlarımız Hamit Albayrak ve Zeynel Abidin Akduman hocalarımıza, Çok değerli İl Müftülerimize, ilçe Müftülerimize, Camilerimizin çok değerli imam-Hatip ve müezzin hocalarımıza çok teşekkür ediyoruz. Çok değerli Belediye Başkan ve Başkan yardımcılarımıza özellikle (özellikle Sayın Dünürüm Hilmi Kızılcık beye )çok teşekkür ediyoruz.

Öncelikle bizlere maddi, manevi, her türlü desteği veren Din Öğretimi Genel Müdürümüz Sayı Mehmet Nezir Gül’e, Daire Başkanlarımız Sayın Oğuzhan Özkan, Sayın İhsan Erkul, Sayın Abdülhalik Baş, Sayın Uğur Tecir Başkanlarımıza çok teşekkür ediyoruz.

Tüm faaliyetlerde olduğu gibi Hutbe okuma Türkiye Finalinde de bizlere her türlü desteği veren, ulaşım konusunda makam aracını tahsis eden İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ebubekir Sıddık Savaşçı beye çok teşekkür ediyoruz. Yarışmanın çok öncesinden itibaren yarışma sonuna kadar her daim bizimle beraber olan il Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Yakup Kalaycı Hocamıza çok teşekkür ediyoruz.

Türkiye Finaline gelmek isteyen kafilemizin gidiş gelişi için araç ayarlayan organize eden, bizzat Ayasofya Camiine gelip bu mutlu anımızı paylaşan Simder Başkanımız Sayın Yahya Bakır’a,

Ulaşım konusunda destek veren, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem Yüce’ye,Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcımız Sayın Ziya Cevherli’ye çok teşekkür ediyoruz.

Sakarya İl Müftümüz Sayın Mehmet Aşık Hocamıza çok teşekkür ediyoruz.

Desteğini esirgemeyen Adapazarı Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Çoşkun Bakırtaş’a çok teşekkür ediyoruz.

Ayasofya Camiinde bizlerle beraber mutluluğumuza ortak olan Serdivan Müftümüz Sayın Abdülsamet Erkul hocamıza çok teşekkür ediyoruz.

Okul Aile Birliği Başkanımız İbrahim Ibrahim Akkurt ve Yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyoruz.

Ayrıca aynı heyacanı yaşamak için Ayasofya Camiinde bizimle beraber olan okul yönetimimize, değerli hocalarımıza, mezun öğrencilerimize ve öğrencilerimize ve çok değerli dostlarımıza çok teşekkür ediyoruz.

Kısacası dualarında bizleri unutmayan herkese çok teşekkür ediyoruM

Admin ALİ ŞANLIAdmin ALİ ŞANLI