TÜM HABERLER
Giriş Tarihi : 16-12-2023 15:59   Güncelleme : 16-12-2023 16:24

EFECAN 15 GÜNLÜK CİROSUNUN %1 Nİ BAĞIŞLADI

EFECAN 15 GÜNLÜK CİROSUNUN %1 Nİ BAĞIŞLADI

EFECAN 15 GÜNLÜK CİROSUNUN %1 Nİ BAĞIŞLADI

Efecan tanzim satış 15 günlük cirosunun yüzde birini Türk Kızılay'a bağışladı.

Akyazı'da faaliyet gösteren Efecan Tanzim Satış, 10 – 25 Kasım tarihleri arasında düzenlediği özel kampanyadaki gelirinin %1'i olan 19.050.00 TL Türk Kızılay hesabına gönderdi.Akyazı  Türk Kızılay Şubesi ve Efecan Tanzim Satış tarafından düzenlenen kampanya, Filistin'e destek olmak ve yerli ürünlerin teşvikini amaçlıyordu. Filistin'de yaşanan zulme sessiz kalmamak ve farkındalık oluşturmak amacıyla başlatılan kampanyada 15 günlük gelirinin %1'i Market sahibi İrfan Başboğa tarafından Türk Kızılay hesabına bağışlandı.

Müşterileri yerli ürünleri kullanmaya teşvik etmek amacıyla marketinde bulunan tüm ürünlere yerli malı etiketleri yapıştıran Başboğa, "Vatandaşımızdan olumlu tepkiler aldık. Marketimizdeki, yerli ürünlere olan talebi artırmak için bu etiket uygulamasını sürekli olarak yapmayı planlıyoruz. Akyazı Efecan Tanzim Satış Market olarak Akyazı Kızılay Şube Başkanı Mustafa Birincioğlu’nun desteğiyle Filistin’e destek kampanyası ile hem yerli ürünleri desteklemeyi hem de dünya genelinde yaşanan sorunlara duyarlılık göstermeyi hedefledik ve verdiğimiz sözü tuttuk." dedi.

Market sahibi ile bir araya gelen Akyazı Türk Kızılay Şube Başkanı Mustafa Birincioğlu ise şu ifadeleri kaydetti: "Yerel esnaflarımızın böyle kampanyalar yapmasını bizi gururlandırdı. Kampanyamıza olanak sağlayan başta yerel işletme sahibi İrfan Bey'e ve alışveriş yaparak destek olan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederiz."

Admin ALİ ŞANLIAdmin ALİ ŞANLI