BÜYÜKŞEHİR
Giriş Tarihi : 23-09-2022 18:44   Güncelleme : 23-09-2022 18:51

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN HUZUR BULDUĞU ŞEHRE GELİYOR “SAKARYA DÜNYA LİDERİNİ BÜYÜK BİR COŞKUYLA AĞIRLAYACAK”

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN HUZUR BULDUĞU ŞEHRE GELİYOR “SAKARYA DÜNYA LİDERİNİ BÜYÜK BİR COŞKUYLA AĞIRLAYACAK”

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN HUZUR BULDUĞU ŞEHRE GELİYOR “SAKARYA DÜNYA LİDERİNİ BÜYÜK BİR COŞKUYLA AĞIRLAYACAK”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 24 Eylül Cumartesi günü gerçekleştirilecek toplu açılış törenine tüm vatandaşları davet eden Başkan Ekrem Yüce, “Sayın Cumhurbaşkanımız hizmet, icraat ve eser siyasetimizin göstergesi olan yatırımların açılışını bizzat gerçekleştirecek. ‘Huzur bulduğum şehir’ dediği Sakarya’mız tarihi günlerden birini daha yaşayacak” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 24 Eylül Cumartesi günü gerçekleştirilecek toplu açılış törenine tüm vatandaşları davet etti. Demokrasi Meydanı’nda saat 17.00’da yapılacak program için hazırlıkların tüm hızıyla sürdürüldüğünü ifade eden Başkan Yüce, Sakarya’nın tarihi günlerden birini daha yaşayacağını belirtti.

Türkiye dönüşünde ilk duraklarından biri de Sakarya olacak
Birleşmiş Milletler 77’nci Genel Kuruluna katılan ve yoğun diplomasi trafiği yürüten Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’ye dönüşünde ilk duraklarından biri de Sakarya olacak. Demokrasi Meydanı’nda toplu açılış töreninde vatandaşlarla buluşacak olan Erdoğan, merkezi hükümetin ve yerel yönetimlerin Sakarya’da hayata geçirdiği yatırımların açılışını yapacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘Huzur bulduğum şehir’ diye tanımladığı Sakarya’da programlar öncesi tüm hazırlıklar sürdürülüyor.

Sakarya dünya liderini bağrına basacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Sakarya’ya ayrı bir sevgi ve muhabbet beslediğini ifade eden Yüce, “Sakarya’mız da Sayın Cumhurbaşkanımızı başka seviyor, değer veriyor. 2002 yılından bu yana hamdolsun en güçlü desteği sunan şehirlerin başında şehrimiz geliyor. Hemşerilerimiz yine Sakarya’da huzur bulduğunu söyleyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı dünya liderine yakışan bir şekilde karşılayacak, bağrına basacaktır. Hazırlıklarımızı titizlikle sürdürüyoruz” diye konuştu.

Yatırımların açılışını Erdoğan gerçekleştirecek
Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Cumartesi günü saat 17.00’da Demokrasi Meydanı’nda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı coşkulu bir şekilde karşılayacaklarını ifade etti. Yüce, “Dünya lideri, mazlumların umudu, ülkemizin gururu Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, hizmet, icraat ve eser siyasetimizin göstergesi olan yatırımların açılışını bizzat gerçekleştirecek. Büyükşehir Belediyemizin hayata geçirdiği Seracılık Mükemmeliyet Merkezi, Sokak Hayvanları Hastanesi Geçici Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, Unkapanı Meydanı, Yanık Fidan Üretim ve Teşhir Merkezi, Acarlar Longozu, sosyal yaşam alanları, kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmaları gibi pek çok yatırımımızı da Sayın Cumhurbaşkanımız açacak. İnşallah Sakarya olarak en güzel şekilde Sayın Cumhurbaşkanımızı ağırlayacağız” dedi.

Admin ALİ ŞANLIAdmin ALİ ŞANLI