AKYAZI BELEDİYESİ
Giriş Tarihi : 09-09-2022 17:26   Güncelleme : 09-09-2022 17:33

BU TEŞEKKÜR KAÇAK YAPI İÇİNDE GEÇERLİ Mİ?

BU TEŞEKKÜR KAÇAK YAPI  İÇİNDE GEÇERLİ Mİ?

BU TEŞEKKÜR KAÇAK YAPI

İÇİNDE GEÇERLİ Mİ?

MHP İlçe Başkanı Soyhan SOFUOĞLU 09.09.2022 Cuma günü Saat 15:00'da Genel Ve Yerel gündemle ilgili MHP Akyazı İlçe Başkanlığı binasında basın açıklaması yaptı

İlgil basın açıklamasında Akyazı Acelle Yaylası 33’üncü. Kadırga Şenlikleri için emeği geçen herkese ayrı,ayrı teşekkür ediyorsunuz bu teşekkürün içinde kaçak yapı var mı?

 

SORU AÇIK VE NET

BU TEŞEKKÜR KAÇAK YAPI

İÇİNDE GEÇERLİ Mİ?

*******************************

AKYAZI MHP İLÇE BAŞKANININ BASIN AÇIKLAMASINDAN BİR BÖLÜM

Aynı zamanda İlçemiz, Bölgemize, ve yayla turizminde ülkemize katkı sağlayan Akyazı Acelle Yaylası 33. Kadırga Şenlikleri büyük bir coşku, ülkemizin her bir yöresi ve yurt dışından katılımlar ile gerçekleşmiştir. MHP Akyazı İlçe Başkanlığı olarak bizde Genel Başkan Yardımcımız Sayın Feti Yıldız, MHP TBMM Grup Başkanvekilimiz Sakarya Milletvekilimiz Sayın Muhammed Levent Bülbül, MHP Sakarya İl Başkanımız Sayın Ahmet Ziya Akar, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Belediye Meclis Üyelerimiz, Teşkilat mensuplarımız ile birlikte yoğun katılım sağladık. Kültürümüzü gelecek nesillere aktarmak için köprü olan yayla Turizmine büyük katkı sağlayan Akyazı Belediyesi ve Hanyatak Güzelleştirmek Derneği’nin düzenlemiş olduğu Akyazı Acelle Yaylası 33’üncü. Kadırga Şenlikleri için emeği geçen herkese ayrı,ayrı teşekkür ediyorum.

 

Admin ALİ ŞANLIAdmin ALİ ŞANLI