BAŞKANLAR İKİNCİ TUR İÇİN NE DEDİLER
Cumhur İttifakı bileşenleri;
AK Parti İlçe başkanı Mesut Ekrem
Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanı Soyhan Sofuoğlu
Yeniden Refah Partisi ilçe başkanı Ayhan ARSLAN
Ve Büyük Birlik Partisi ilçe başkanı Naim Yolcu Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu için bir araya geldiler ve değerlendirme yaparak seçmenlere seslendiler
MESUT EKREM
akyazı Ak Parti İlçe Başkanı Mesut Ekrem, Akyazı Haber muhabirine; "Öncelikle 14 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekiliği seçimlerinde Akyazı halkımıza partimize ve Cumhurbaşkanımıza vermiş oldukları güçlü destekten dolayı teşekkür ediyoruz. İnşallah 28 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimin ikinci turunda da ilçemiz, halkımız üzerine düşeni fazlasıyla yaparak Cumhurbaşkanımıza olan teveccühünün göstergesi olan en güçlü desteği verecektir.
TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ OLARAK TAÇLANDIRMAK İSTİYORUZ Biz her seçimde Marmara da birinci olarak Cumhurbaşkanımıza en güçlü desteği veren ilçeyiz inşallah vatandaşımızın teveccühü ile bu dereceyi Türkiye birinciliği olarak taçlandırmak istiyoruz. Halkımıza bugüne kadar vermiş olduğu desteklerden dolayı bir kez daha teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.
AYHAN ARSLAN
İLK TURDA CUMHUR İTTİFAKINDA
GÜZEL SONUÇLAR ELDE ETTİK
Akyazı Yeniden Refah Partisi (YRP) İlçe Başkanı Ayhan Arslan, Akyazı Haber muhabirine; "14 Mayıs Pazar günü yapılan seçim sonrasında alınan sonuçlar da ittifakta bulunduğumuz Cumhur İttifakı'nda güzel sonuçlar elde ettik. Hem bu sonuçların akabinde milletimize, vatandaşlarımıza teşekkür etme adına ve Cumhurbaşkanımıza 28 Mayıs'ta oy istemek için sahaya ineceğiz. İnşallah ikinci turda Cumhurbaşkanımıza bu seçimi kazandıracağız" ifadelerini kullandı.
NAİM YOLCU
DÜNYANIN GÖZÜ BU SEÇİMDE Akyazı Büyük Birlik Partisi (BBP) İlçe Başkanı Naim Yolcu, Akyazı Haber muhabirine; "Bugün toplanmamızın sebebi Cumhur İttifakı bileşenleri, ilçe başkanları olarak, malumunuz 28 Mayıs'ta tekrardan Cumhurbaşkanlığı seçimimiz olacak ülkemiz de, bu seçim çok önemli sadece ülkemiz için değil bütün dünyanın gözü bu seçimde, Cumhurbaşkanlığı seçiminde. Bizde hep beraber birlik beraberlik içinde, Cumhur İttifakı İlçe Başkanları, İlçe Yönetimi, Gençlik kollarımızla hep beraber inşallah 28 Mayıs'ta bütün dünyaya Recep Tayyip Erdoğan'ı bir kez daha Cumhurbaşkanı seçtiğimizi duyarcacağız. Bunu da hep beraber başaracağız, hep beraber sevineceğiz. DEMOKRASİNİN EN GÜZEL İŞLEDİĞİ ÜLKENİN ÖRNEĞİNİ YAŞATACAĞIZ Şu ana kadar seçim sürecinde olumsuz ülkemizin genelinde hiç bir şey olmadı, inşallah bu süreçte son kalan günlerimizde de son haftaya giriyoruz
Artık burada da en ufak sıkıntı yaşamadan, yaşatmadan tamamen ülkemizin güzelliğini demokrasiye en uygun ülkenin, demokrasinin en güzel işlediği ülkenin örneğini yaşatarak bütün dünyaya Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı bu süreçte hep beraber inşallah tekrar seçeceğiz" ifadelerini kullandı.
SOYHAN SOFUOĞLU
GECE UYUMADAN, GÜNDÜZ YORULMADAN ÇALIŞACAĞIZ Akyazı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Soyhan Sofuoğlu, Akyazı Haber muhabirine; "Cumhur İttifakı İlçe Başkanları olarak bugün Akyazı'mızda 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri adına ortak bir basın açıklaması yaptık. Biz de Milliyetçi Hareket Partisi olarak ilk günden beri Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin aday belli karar net temasıyla yola çıktığımız
Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ikinci turda da Akyazı'mızda en yüksek oyla Allah nasip ederse tekrar Cumhurbaşkanı yapmak için elimizden gelen bütün gayretle adeta gece uyumadan, gündüz yorulmadan çalışacağız.
TÜRK MİLLETİ 29 MAYIS SABAHI BÜYÜK ZAFERE UYANACAK İnşallah 28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tekrardan Cumhurbaşkanımız olacaktır. Türkiye yüzyılı yürüyüşümüz de hiç bir engel kalmayacaktır. Türk milleti büyük zafere 29 Mayıs sabahı Allah'ın izniyle uyanacaktır. Şimdiden seçimlerin vatanımıza, milletimize, devletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.
HABERİN VİDEOSU
http://www.facebook.com/watch/?v=205765468986857














