TÜM HABERLER
Giriş Tarihi : 31-05-2023 09:53   Güncelleme : 04-06-2023 18:11

BAŞKAN EKREM'DEN TEŞEKKÜR

BAŞKAN EKREM'DEN TEŞEKKÜR

Ak parti İlçe başkanı Mesut Ekrem’in seçim teşekkürü açıklaması;

 Her daim cumhurbaşkanımıza olan sevdasını ortaya koyan kadirşinas Akyazı’lı hemşerilerim, 28 Mayıs cumhurbaşkanı ikinci tur seçimlerinde de AK davanın lideri, Türkiye Yüzyılı’nın Mimarı,Cumhur ittifakımızın Cumhurbaşkanı adayımız,Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yeniden teveccüh gösterdi. Bu vesileyle Akyazı’lı hemşerilerime teşekkürlerimi sunuyorum. 

 Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da ifade ettiği gibi, bu seçimin galibi 85 milyon vatandaşımızdır. Aziz milletimiz, hizmeti, yatırımı, içeride ve dışarıda güçlü bir ülke olmayı, kardeşliği, sevgiyi, hoşgörüyü, birlik ve beraberlik içinde geleceğe yürümeyi tercih etti. Ülkemiz için artık istikamet Türkiye Yüzyılı’dır. 

 Cumhur İttifakı ortaklarımız ile,yağmur çamur,soğuk sıcak ,gece gündüz demeden hep birlikte, her kesimden insanımızla Türkiye Yüzyılını güçlü bir şekilde inşaa edeceğiz. Ben 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde sandığa giderek iradesini ortaya koyan tüm Akyazı’lı hemşehrilerime şükranlarımı sunuyor, hepsini saygı, sevgi ve muhabbetle kucaklıyorum. 

 Cumhur İttifakı İlçe başkanlarımıza ve teşkilatlarına ayrıca teşekkür ediyorum.Türkiye Yüzyılı vizyonuna en güçlü desteği yine Akyazı’dan vermeye devam edeceğiz”.

#Cumhurİttifakı

Mesut Ekrem
Ak Parti Akyazı İlçe Başkanı

Admin ALİ ŞANLIAdmin ALİ ŞANLI