TÜM HABERLER
Giriş Tarihi : 18-05-2023 15:04   Güncelleme : 19-05-2023 15:06

BAŞKAN BAYRAKTAR 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMININ 104. YILINI KUTLADI.

BAŞKAN BAYRAKTAR 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMININ 104. YILINI KUTLADI.

BAŞKAN BAYRAKTAR 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMININ 104. YILINI KUTLADI.

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Z.Şinasi Bayraktar 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Bayraktar mesajında şu ifadelere yer verdi; ‘’Bugün Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde millet olarak başlattığımız Kurtuluş mücadelesinin, yaktığımız bağımsızlık meşalesinin 104. yıl dönümünün kutlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

19 Mayıs, Türk Milleti’nin bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü, kurtuluş ateşinin yakıldığı ve aydınlık bir geleceğe olan inancın kuvvetlendiği günün adıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk bu anlamlı günü gençlerimize bayram olarak armağan etti. Gençlerimiz, milletimizin umut beslediği en büyük zenginliğimizdir. Bu sebeple; gençlerimizin en donanımlı şekilde kendilerini yetiştirmesi, emin adımlarla hedeflerine yönelmeleri gerekmektedir. Çünkü gençlerimiz; ülkemizin geleceğidir. Onların milli, manevi ve insani değerlere sahip olarak yetiştirilmesi, ülkemizin geleceği açısından çok önemlidir. Cumhuriyetimiz; vatanı, milleti ve güçlü Türkiye’yi koruma ve devam ettirme ruhunu asla kaybetmeyecek olan Türk gençliğinin, üstün gayret ve başarıları ile sonsuza kadar var olacaktır.”

Milli Mücadelemizin 104. Yılında, Tüm Ulusumuzun ve Gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı Kutluyor, Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Aziz şehitlerimizi ve Kurtuluş Savaşımızın tüm kahramanlarını rahmet minnet ve saygıyla anıyorum.

 

Admin ALİ ŞANLIAdmin ALİ ŞANLI