SPOR
Giriş Tarihi : 06-06-2023 16:41   Güncelleme : 07-06-2023 12:21

BALKAN ŞAMPİYONU GENÇLERE BAŞKAN YÜCE’DEN BİSİKLET HEDİYESİ

BALKAN ŞAMPİYONU GENÇLERE  BAŞKAN YÜCE’DEN BİSİKLET HEDİYESİ

BALKAN ŞAMPİYONU GENÇLERE

BAŞKAN YÜCE’DEN BİSİKLET HEDİYESİ

Balkan Şampiyonasında birincilik ve üçüncülük elde eden Yağmur Şevval Dursun ve Elif Burukoğlu’na Başkan Yüce bisiklet hediye etti. Yüce, “Sağlıklı gençlerimizin yetiştirilmesi açısından çalışmalarımız her zaman devam edecek. Bisikleti hayatımızın merkezine koyarak bisiklet kullanımını artıracağız. Minik sporcularımızı kutluyor, sağlıklı bir geleceğe pedal çevirmelerini temenni ediyorum” dedi.

 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, 26-28 Mayıs tarihlerinde Karadağ’ın Bar kentinde düzenlenen 27. Balkan Çocuklar Karate Şampiyonası'nda derece elde eden Sakaryalı öğrenciler Yağmur Şevval Dursun ve Elif Burukoğlu’nu ağırladı. Elde ettikleri birincilik ve üçüncülük sayesinde podyumda yerlerini alan minik karatecileri, Başkan Yüce hem tebrik etti hem de bisiklet ile ödüllendirdi.

 

Sağlıklı bir nesil

Öğrencileri tebrik ederek bisikletlerinin hayırlı olmasını temenni eden Başkan Ekrem Yüce, “Gençlerimizin ve çocuklarımızın ülkemizi, şehrimizi gururla temsil ettikleri her branşta Büyükşehir Belediyesi olarak destek oluyoruz. Balkanlarda güzel bir başarı yakalayan bu iki kızımıza Bisiklet Dostu Şehir Sakarya’da güle oynaya binecekleri bisikletler hediye ettik. Sakarya’mızda mevcut yollarımızın genişletilmesi, bisiklet sayesinde karbon kullanımının en aza indirgenmesi birinci önceliklerimizden. Bisikleti hayatımızın merkezine koyarak bisiklet kullanımını artıracağız. Bu düşünceyle iki kızımızı tekrardan tebrik ediyor, sağlıklı bir geleceğe pedal çevirmelerini temenni ediyorum” dedi.

a href="https://www.akyazihalkinsesi.com/files/uploads/1686058953-dc89a7b0b28f6ed364c0.jpg">

 

Admin ALİ ŞANLIAdmin ALİ ŞANLI