TÜM HABERLER
Giriş Tarihi : 21-06-2023 13:50   Güncelleme : 21-06-2023 13:57

ATSO’DAN YOĞUN YAĞIŞ SEBEBİYLE ZARAR GÖREN ÜYELERE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

ATSO’DAN YOĞUN YAĞIŞ SEBEBİYLE ZARAR  GÖREN ÜYELERE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

ATSO’DAN YOĞUN YAĞIŞ SEBEBİYLE ZARAR

GÖREN ÜYELERE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Z.Şinasi Bayraktar, Genel Sekreter Harun Bayrak ile birlikte 19/06/2023 gecesi ilçemizde yaşanan yoğun yağış sonrası meydana gelen sel taşkınlarından dolayı özellikle Dokurcun Mahallesi mevkiinde faaliyet gösteren işletmeleri yerinde ziyaret etti.

Yağış nedeniyle sel taşkınına maruz kalan Günay Orman Ürünleri İnşaat Nakliye Petrol ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ünal Yılmaz Kerestecili, S.S. 107 Nolu Dokurcun Kamyoncular Tırcılar Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, Askale İçecek Üretim Pazarlama Anonim Şirketi Dokurcun Şubesi, Veysel Sedef Akaryakıt Nakliyat Ticaret Anonim Şirketi,

Yılmaz oğulları Orman Ürünleri Taşımacılık Gıda Petrol Ürünleri İnşaat ve İnşaat malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketini yerinde tespit yaparak geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Başkan Bayraktar ziyaret ve incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi; İlçemizde yaşanan yoğun yağışlar sebebiyle Üyemiz olan işletmelerin maddi zarara uğraması Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası olarak bizleri üzmüştür. Tek teselli can kaybı ve yaralanma gibi kayıplar yaşanmaması olmuştur.

Bayraktar; Her geçen gün hacmini büyüterek yoluna devam eden, Odamızın değerli üyelerine geçmiş olsun dileklerinde bulundu. İşletme sahipleri ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkürlerini ifade ettiler.

Admin ALİ ŞANLIAdmin ALİ ŞANLI