TÜM HABERLER
Giriş Tarihi : 12-06-2023 10:22   Güncelleme : 12-06-2023 15:24

ATSO MECLİS TOPLANTISI YAPILDI.

ATSO MECLİS TOPLANTISI YAPILDI.

ATSO MECLİS TOPLANTISI YAPILDI.

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Yönetim Kurulu Başkanı Z.Şinasi Bayraktar, Meclis Başkanı Muzaffer Başer, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyelerinin katılımı ile Akyazı Ticaret Borsası toplantı salonunda gündem maddelerinin oylanmasının ardından gerçekleştirildi.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Z.Şinasi Bayraktar açıklamalarda bulundu;

Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem Milletvekilleri seçimleri gerçekleştirildi. Seçim sonuçlarının Ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyor, tüm sektörlerde çarkların yeniden canlanacağı bir yıl olmasını diliyorum. Umuyorum ki bizleri geleceğe daha güçlü şekilde taşıyacak başarılı çalışmaları birlikte hayata geçireceğimiz bir dönem olur. Gerginlik ve kutuplaşmadan uzak ülkenin refahı için bizler çalışmaya üretmeye devam etmeliyiz. Planlanan OSB ile ilgili görüşmelerden de bahseden Başkan Bayraktar; İlçemizde kurulacak olan OSB için hızlandırmaya yönelik çalışmalara başlandığını belirtti. Ekonomik anlamda büyük katkı sağlayacak, ticari hayatı hareketlendirecek çalışmanın biran evvel gerçekleşmesi için gerekli girişimlerde bulunduk. Şehrimizin yatırım potansiyelini, üretim hacmini ve ihracat vizyonunu geliştirmek adına nitelikli üretim yapmamız gerektiğine değinen Bayraktar; ekonomik büyümenin sürdürülebilir kılınması ve güçlü bir kalkınma hamlesinin, toplumun tüm fertlerinin refah seviyesini artırmakla mümkün olduğunu belirterek, “Çalışanlarımızı tüm dünyanın ortak sorunu haline gelen yüksek enflasyondan korumak, verimli bir üretim için öncelikli koşuldur. Bu kapsamda yeniden düzenlenen çalışmaların düzene girmesini bekliyoruz. İfadelerini kullandı. Üretimin sürdürülebilirliği, ticaret ve ihracatın artan bir ivmeyle devam etmesi için işletmelere sunulan desteklerin sürdürülmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.
79.Genel Kurul hakkında meclisi bilgilendiren Bayraktar; ATSO olarak TOBB Genel Kurulu’na tek aday olarak seçimlere giden M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu her zaman olduğu gibi bu dönemde de desteklediklerini ifaden eden Bayraktar, geçtiğimiz dönemde olduğu gibi tekrardan Sosyal Politikalar Kurulu üyeliğine seçilmiş olmam münasabeti ile TOBB’daki görevimiz devam edecektir. Bizi bu göreve layık gören TOBB delegelerimize ve camiamıza teşekkür eder Birliğimiz öncülüğünde bölgemize ve ülkemize katma değer oluşturacak çalışmalara imza atmaya devam edeceğimizi ve bu doğrultuda Birlik Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu’na ve oluşan yeni Yönetim Kurulu’na yeni görevlerinin hayırlara vesile olmasını temenni eder başarılar dilerim.’’ dedi.

ATSO Meclis Toplantısı yeni yapılacak hizmet binası proje sunumunun değerlendirilmesinin ardından dilek ve temennilerle sona erdi.

09.06.2023

 

Admin ALİ ŞANLIAdmin ALİ ŞANLI