TÜM HABERLER
Giriş Tarihi : 10-02-2023 17:26   Güncelleme : 11-02-2023 17:27

ATSO BAŞKANI BAYRAKTARDAN DEPREM BÖLGESİNE YAPILAN YARDIMLAR HAKKINDA BİLGİLENDİRME VE ÇAĞRI

ATSO BAŞKANI BAYRAKTARDAN DEPREM BÖLGESİNE YAPILAN YARDIMLAR HAKKINDA BİLGİLENDİRME VE ÇAĞRI

ATSO BAŞKANI BAYRAKTARDAN DEPREM BÖLGESİNE YAPILAN YARDIMLAR HAKKINDA BİLGİLENDİRME VE ÇAĞRI

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) olarak Akyazı da bulanan Sanayi Kuruluşları ve İş adamlarının katkılarıyla ATSO’nun öncülüğünde deprem bölgesine ulaştırılacak olan yardımlar konusunda hizmet akışını dikkatli bir şekilde sürdürmektedir. Bu zamana kadar Akyazı ilçemizden 40’ın üzerinde deprem bölgesine Panel Van, Kamyon ve Tır sevkiyatı afet bölgelerine Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) doğrultusunda deprem bölgelerine ulaştırılmıştır. En büyük sıkıntının yakacak odun olduğunu ifade eden başkan Bayraktar, Akyazı bölgemiz kereste ticareti konusunda hayli fazla olduğundan yakacak odun ihtiyaçlarını Kaymakamlık iş birliği ile deprem bölgelerine ulaştırıyoruz. Odalar ve Borsalar Birliğinden Akyazı Ticaret ve Sanayi odamıza verilen bilgiler neticesinde acil ihtiyaç maddeleri içerisinde deprem bölgelerinde şuan itibariyle çadır, battaniye, ısıtıcı, konteyner, jeneratör, katalitik ve elektrikli ısıtıcı yatak ihtiyacı olduğu tarafımıza iletilmiştir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin ( TOBB) bilgisi dahilinde diğer ihtiyaç maddelerine nazaran şuan acil olarak bu ürünlere ihtiyaç olduğu, diğer ihtiyaç maddeleri ile ilgili çalışmalarımız da Atso olarak hızla devam etmektedir. Gayemiz Afet zedelerimizin yaşayabilecekleri ortam oluşturabilmek için gayret içinde oluyoruz. Bu ihtiyaçlar doğrultusunda üyelerimizin, sanayicimizin ve is insanımızın yardımlarını beklemekteyiz.

Deprem bölgesinden AFAD ile koordine olarak tarafımıza iletilen ihtiyaçların içinde ekmek öncelikli ihtiyaç münasebeti olması nedeni ile deprem bölgesine odun ve un sevkiyatımızı önceliklerimizin arasına alarak kardeşlerimize biran önce ulaştırmak için araçlarımızı yola çıkardık ve istenen talepler doğrultusunda sevkiyatlarımız sürdürmeye devam edeceğiz.

Akyazı Kaymakamlığı, Akyazı Belediyesi, Akyazı Kızılay ve tüm sivil toplum kuruluşları ile birlik halinde deprem zedelerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere seferber olmuş durumda ve buda ATSO olarak bizi son derece memnum etmektedir. Hizmetlerin devamı hızlı bir şekilde ihtiyaçlar doğrultusunda devam edecektir. ATSO olarak hızımızı kesmeden gecemizi güdümüze katarak ihtiyaçlar doğrultusunda seferberlik ilan etmiş durumdayız.

Bütün sivil toplum kuruluşları, hizmeti geçen tüm genç ve yaşlı vatandaşlarımıza ve Atso personeline Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası başkanı olarak teşekkür ediyorum.

Gün birlik günüdür, Gün ihtiyaçları karşılama günüdür. Kim elini taşın altıma koyup ta deprem bölgelerine yardım gönderiyorsa Hizmet veren herkese teşekkür ediyor, rabbim onlara kat kat fazlasını versin diyorum.

Akyazılı vatandaşlarımıza birlik ve beraberliğimizi devam ettirdiği için tüm Akyazılı halkımıza Atso başkanı olarak cani gönülden teşekkür ediyor, hizmeti gerçekleştiren, aracı olan herkesten Allah razı olsun ifadelerinde bulundu.

 

Admin ALİ ŞANLIAdmin ALİ ŞANLI