EĞİTİM
Giriş Tarihi : 27-12-2023 16:53   Güncelleme : 27-12-2023 18:55

AKYAZILI ÖĞRENCİLERDEN GAZZELİ ŞEHİT ÇOCUK KARDEŞLERİNE DESTEK

AKYAZILI ÖĞRENCİLERDEN GAZZELİ ŞEHİT ÇOCUK KARDEŞLERİNE DESTEK

AKYAZILI ÖĞRENCİLERDEN GAZZELİ ŞEHİT ÇOCUK KARDEŞLERİNE DESTEK

İlçemiz Şehit Ömer Atmaca Kız Kuran Kursu Öğretmen ve öğrencileri 23 Aralık ''Dünya Şehit Çocuklar Günü''olması nedeni ile Akyazı Gazi Süleyman Paşa Camiinde sabah namazında bir araya geldiler.

Öğrenciler ve Öğretmenler topluluğu Sabah namazını eda ettikten sonra Dünyada şehit olan çocuk kardeşleri için hep birlikte Dua ettiler.

Kurs yöneticisi Halime Uzman öğrencilere hitaben; Gözümüzün önünde işlenen bu vahşete bize düşen samimi duygularla dualarda bulunmaktır, boykotun devam etmesini ve yardımların kesilmemesini devamlılığını sağlamaktır. Zafer Allah'ın izni ile er geç İslamın'dır ve buna inancımız tamdır diyerek sözlerine son verdi.

Halime Uzman'ın konuşmasının ardından öğrenciler Dünya Çocuk hakları bildirgesini okudular,

Gazze’de şehit düşen kardeşlerinin unutulmaması içinde temsili bebek ayakkabıları ve dövizler açılarak İsrail vahşeti boykot edildi.

Şehit Ömer Atmaca Kuran Kursu idaresi, Etkinlik sonunda ilçemizde faaliyette olan Levent Börek ve Akyazı Gömlek firmalarına öğrencilere ve öğretmenlerine Levent Börek salonunda kahvaltı ikramında bulundukları için teşekkür ettiler.

Admin ALİ ŞANLIAdmin ALİ ŞANLI