Dere ve Çakır ailelerin mutlu günü Gazeteci Ömer Dere Kayınpeder Olmanın Mutluluğunu Yaşadı
Akyazı’nın tanınmış simalarından gazeteci Ömer Dere, oğlu Baha Dere’yi evlendirmenin ve kayınpeder olmanın mutluluğunu yaşadı. 54 Tesislerinde düzenlenen görkemli düğün töreni, Akyazı’da uzun süre konuşulacak organizasyonlar arasında yerini aldı.
Spor camiasının yanı sıra iş, siyaset ve basın dünyasından birçok ismin katıldığı düğünde yoğunluk nedeniyle birçok davetli salon dışında kaldı. Alkışlar eşliğinde salona giren genç çift, ilk danslarını yaparken arkadaşları ve davetliler de piste çıkarak bu mutluluğa ortak oldu.
Aslen Karapürçekli olan merhum Şakir-Fatma Çakır çiftinin kızı Feride Çakır, gazeteci Ömer Dere ve eşi İlknur Dere’nin oğulları Baha Dere ile hayatlarını birleştirdi.
Çiftin nikâhını Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan kıyarken, nikâh defterini AK Parti İlçe Başkanı Mesut Ekrem gelin hanıma takdim etti. Takı merasimi ve aile fotoğraflarının ardından sahne gençlerin oldu; davetliler geç saatlere kadar hareketli müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.
















































