SAĞLIK
Giriş Tarihi : 23-09-2022 14:46   Güncelleme : 23-09-2022 15:41

AKYAZI MEDYA VE BASIN BİRLİĞİNDEN İLÇE SAĞLIK MÜDÜRÜ DR.SEVDA GÜRSEL’E ZİYARET

AKYAZI MEDYA VE BASIN BİRLİĞİNDEN  İLÇE SAĞLIK MÜDÜRÜ DR.SEVDA GÜRSEL’E ZİYARET

AKYAZI MEDYA VE BASIN BİRLİĞİNDEN

İLÇE SAĞLIK MÜDÜRÜ DR.SEVDA GÜRSEL’E ZİYARET

Akyazı ilçe sağlık müdürlüğü görevine 2020 Ağustos ayında atanan Başarılarla dolu iki yılı geride bırakan ve göreve başlamasının yıldönümü münasebetiyle Akyazı ilçe sağlık müdürü olarak göreve devam eden Dr. Sevda Gürsel’e Akyazı basın ve Medya birliği tarafından nezaket ziyareti gerçekleştirilmiştir

Akyazı Basın ve Medya birliği başkanı Ali Yıldırım’ın ilçe dışında olması nedeniyle katılamadığı ziyaret başkan yardımcısı Hüseyin Yazıcı Mine Yıldırım,Abdülkerim Çalışkan,Ömer Dere,Ali Şanlı ve Talha Gündüz tarafından gerçekleştirilen nezaket ziyaretinde ilçe sağlık müdürü Dr Sevda Gürsel ve Personeli tarafından karşılanan Basın mensupları ile yapılan sohbette ilçede yapılan hizmetlerle ilgil karşılıklı görüş alışverişi yapılarak ilçemizde sağlık hizmetlerinin önemine binaen tüm kurum ve kuruluşların katkıları ile daha iyi sağlık hizmetlerinin verilmesi hususunun önemli olduğu görüşü benimsenmiş olup basın olarak her türlü desteğin verileceği beyan edilmiştir Akyazı Basın ve Medya Birliği başkan yardımcısı Hüseyin YAZICI Dr. Sevda Gürsel ve ekibinin gösterdikleri yakın ilgi ve ev sahipliği için teşekkür ederek başarıların artarak devamını diledi

Dr. Sevda Gürsel basın mensuplarının bu ziynetlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Basın Birliği heyetine teşekkür etti.

Ayrıca

Akyazı İlçe Sağlık Merkezinin covit takip, kanser teşhis, diyabet, aşı ve birçok sağlık işlemlerinde her gün sahada olan onlarca personeline bizzat teşekkür ederek, onların varlığının bu şehir için büyük bir şans olduğunu, onlara sahip çıkılması gerektiğini, Basın Birliği olarak ailelere ulaşmakta, sağlık hizmetlerinin daha fazla kişiye anlaşılabilmesi için katkı sağlamalarını isteyerek tüm sağlık çalışanlarına ve ilçe sağlık ekibine teşekkür etti.

Akyazı Sağlıkta Sakarya da öncü ve örnek bir ilçe olarak anılmaya başlandı. Burada ki başarı eğitiminden, fakülteden, uzman kadrolardan ve birlikten beraberlikten geleceğini söyleyerek bu fırsatı herkes iyi değerlendirmeli dedi.

Admin ALİ ŞANLIAdmin ALİ ŞANLI