AKYAZI BELEDİYESİ
Giriş Tarihi : 24-12-2022 19:40   Güncelleme : 25-12-2022 13:00

AK PARTİ İLÇE DANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI

AK PARTİ İLÇE DANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI

AK PARTİ İLÇE DANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI         

AK Parti Akyazı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı geniş katılımla gerçekleştirildi. Akyazı Sosyal Gelişim Merkezi'nde yapılan AK Parti Akyazı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı'na Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, 22.-23. dönem Milletvekili Recep Yıldırım, Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Ekrem, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Turan, İlçe Kadın Kolları Başkanı, meclis üyeleri, muhtarlar ve partililer katıldı.                   

AK Parti İlçe Başkanı Mesut Ekrem, Akyazılı vatandaşlarımızın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve partimize olan teveccühleri en üst seviyede hala devam etmektedir. Biz Akyazı Teşkilatı olarak 2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanımız ve partimize ilçemize bugüne kadar olduğu gibi daha güçlü destek verebilmek için çalışma tempomumuzu arttırarak gece gündüz demeden birlik ve beraberlik içinde Var gücümüzle çalışacağız. Teşkilat binamızı nihayete erdirdik. İlçemizde gerek kamu yatırımları anlamında merkezi hükümetten gelen, gerek büyükşehir belediyemizin yapmış olduğu ve özellikle Akyazı belediyemizin çok büyük gayretlerle ortaya çıkarttığı eserler açılmaya başlandı. Milletimize yeni yön tayin etmeye çalışanlara inşallah fırsat vermeyeceğiz. Cumhurbaşkanımız önderliğinde Ak Parti hükümetimiz ulaşımda, savunmada, sağlıkta, eğitimde ve tüm hizmet sektörlerinde olağan üstyü eserler ortaya koymuştur. Milletin gönlünde taht kurmuştur. Entrikalarla milletimizin rotasınıd eğiştirmeye çalışanlara fırsat vermemek için biz Ak Parti ailesi olarak el ele, omuz omuza vererek Cumhurbaşkanımıza vereceğimiz güçlü destekle bu millete yeni rota çizdirmeye çalışanlara fırsat vermeyeceğiz.   

Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, toplantıda bitirilen ve devam eden projeler hakkında bilgi verdi. Soykan;

" Çarşı içi birinci etap güzelleştirme çalışmalarını tamamladık. Sokak hayvanları bakım evini tamamladık. Mezbahane ve hayvan pazarı ile ilgili çalışmamız devam ediyor. İnşallah açılışını bir iki ay içerisinde birlikte yapacağız. Yeni fakültemiz seneye iki bin öğrenci kapasitesine ulaşacak. İlave bina inşaatıyla oranın sorununu çözmüş olduk. Spor kompleksi binası inşaatımız hızla devam ediyor. Cumhurbaşkanlığı seçiminden hemen önce açılışını gerçekleştireceğiz. Terminalimizin açılışını gerçekleştirdik. Büyükşehir belediyemiz ile birlikte yaklaşık 200 bin ton asfalt attık. 100 bin ton da beton yol yaptı. Seçim döneminde en önemli şeyin asfalt olduğunu söylemiştim. Akyazı'nın 450 bin ton asfalta ihtiyacı var. Her sene 50 bin ton asfalt yaparsak ancak 9 senede bitebileceğini söylemiştim. Eksiklerimiz çok. Bütün sıkıntılı bölgelerimize giriyoruz. Kararlılık ve azimle tamamlama noktasına gidiyoruz. 200 bin ton asfalt bugün 200 milyon lira yapıyor.

5 mahallemize doğalgaz getirdik. Üst yapılarını tamamladık. 2023 yılı içinde 5 mahallemize doğalgaz sözü aldık. İlçemiz genelinde gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bunlar birlik beraberlik ve uyumla oluyor. Eksiklikleri biliyoruz. Bunu yapacak güce ve heyecana bilgi ve birikime sahibiz. Söz verdiğimiz sene gibi asfaltsız hiçbir yer kalmayacak" dedi.             

EN GÜÇLÜ DESTEĞİ SAKARYA'DAN VERECEĞİZ                          AK Parti Akyazı İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurten Birincioğlu ise; " Ben Ak Parti'mizi hep çınar ağacına benzetiyorum. Ana gövdesini Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın oluşturduğu bu ağacı ayakta tutan kökler ise milletimizin sevgisi. 22 yıldır partimize vermiş oldukları destek ve teşkilatlarımızdır. Bu ulu çınar ağacımızın dalları ise değerli milletvekillerimizdir. Ana gövdeye hayat veren dallar ne kadar çok olursa ağacımız o kadar sağlam ve güçlü bir şekilde ayakta durmaya devam edecektir.

2023 seçimlerinde hem Cumhurbaşkanlığı hem de Cumhur ittifakı olarak meclisteki çoğunluğu kazanarak geçmişteki rekorlarımıza bir kez daha yenisini kazandıracağız. Cumhurbaşkanımıza ve partimize en güçlü desteği Sakarya'dan vereceğiz. 2023 seçimleri tarihimizin en önemli seçimlerinden birisi olacak. Cumhurbaşkanımızın bu seçimden güçlenerek çıkması ülkemizin geleceği açısından çok önemli" diye konuştu.                                   

2023 SEÇİMLERİ ŞİMDİYE KADARKİLERDEN DAHA ÖNEMLİ       22.-23. dönem Milletvekili Recep Yıldırım da " Daha önce hizmet veren ve aramızda olmayan rahmeti rahmana kavuşan tüm arkadaşlarımıza Allah'tan rahmet niyaz ediyorum. Önümüzdeki dönem çok önemlidir. Akyazımızda su, kanalizasyon, doğalgaz, asfalt bunlar yoktu. Yeni nesle bunları anlatmamız lazım. Geçmiş ile gelecek arasında 6'lı masa, 7'li masa, 8'li masa bunların yaptıkları hiç bir şey yok. Yapılanları yemek içmek var. Kayırmak var. Ne kadar yol yaparsanız yapın. Bunları görmüyor. Cumhurbaşkanımızın hem yurt içinde hem de yurt dışında yaptığı faaliyetlerde hepimiz ortağız. Ne yaparsak yapalım, birlik beraberliğimizi dostluk üzerine kuralım. Birbirimize yardım edelim. 2023 seçimi şimdiye kadarki seçimlerden daha önemli. Dargınlıklarımızı, kırgınlıklarımızı bir tarafa atacağız. Irak, Suriye ve Afganistan'daki tüm mazlumlar bize bakıyor. Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olalım. Sevap kazanalım." ifadelerini kullandı. 

BU DAVAYA İNANIYORUZ

Milletvekili çiğdem Erdoğan Atabek " Ortak bir davamız var. O yüzden büyük bir aileyiz. 6'lı masa seçime çıkmaz. Görülen o. Gülünecek durumdalar. Hem içerden hem dışardan kimlerle kol kola yürüdükleri belli olmayan insanlarla mecliste görev yapıyor olmak içimi acıtıyor. Sakarya'da uyumumuz çok güzel. Biz bu davaya inanıyoruz. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'a inanıyoruz. Yürekten bağlıyız. Çok zor günlerden geldik. Bizden öncekilerin ne kadar bedel ödediğini biliyoruz. 2023 bu davaya emek vermişler, bizden sonra bu davaya emek verecekler, evlatlarımız için çok kıymetli. 2023 seçimleri bir genel seçim değil. Ülkenin kaderinde önemli bir mihenk taşı" dedi.
 

Admin ALİ ŞANLIAdmin ALİ ŞANLI