ALİ İNCİ DİYOR Kİ...!!

TÜM HABERLER - 16-05-2024 15:11

ALİ İNCİ DİYOR Kİ...!!

Sakarya milletvekili Ali İnci HENDEK İLÇESİNDE başlatılan doğalgaz çalışmaları için yapılar törende yaptığı konuşmada

Yeşilyurt mahallemize ve Akyazı'ya Futbol sahası sözümüz vardı. Bakan beyden bununda sözünü alarak talimatlarıyla Stadımızı tamamladık.

 

Milletvekili Ali İnci’nin törende yaptığı konuşmanın tam metni aşağda görüldüğü gibi olup bu konuşmada AKYAZI İLÇESİ ile ilgili bir cümle var

Konuşmasının bir bölümünde

ALİ İNCİ DİYORKİ

Akyazı'ya Futbol sahası sözümüz vardı.

Bakan beyden bununda sözünü alarak talimatlarıyla Stadımızı tamamladık.

Milletvekili Ali İnce’nin sözünü ettiği Akyazı'ya Futbol sahası sözümüz vardı ve Tamamladık.

Sözlere kafa karıştırdı

Çünkü

Akyazı da yakın zamanda böyle bir çalışma yapılmadı.

 

SORU 1; Bu futbol sahası nerede yapıldı

SORU 2; Bakan tamiratı ile yapılan bu futbol sahası kaç kişilik

SORU 3; Bu futbol sahasında uluslar arası müsabakalarda yapılıyor mu?

Sayın milletvekili Ali İnce bu konuda bir açıklama yaparak kamuoyunu ve özellikle Akyazı halkını bilgilendirir mi?

 

İNCİNİN YAPTIĞI KONUŞMA METNİ

 

SAKARYA MİLLETVEKİLİ İNCİ: HENDEK BİZİM SEVDAMIZ

Yeşilyurt Mahallesinin kendisi için çok önemli olduğuna vurgu yapan AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci yaptığı konuşmada; “ Milletvekili seçimlerinde benden özellikle doğalgaz talebinde bulunmuştunuz. Bende o zaman sizlere doğalgaz sözünü vermiştim. Aynı şekilde Kazımiye mahalle sakinlerimizin de böyle bir talebi olmuştu. Onlara da aynı şekilde bunu getireceğimizin sözünü vermiştik. Keza Sarıyer mahallemiz de aynı şekilde. İlk etapta Kazımiye, Kahraman, Lütfiyeköşk ve Sarıyer mahallelerimize gazı vereceğiz demiştik. Daha sonrasında milletvekili olduktan sonra şu anki çalışma başlattığımız alanlarımızdan Kurtköy Yeşilyurt mahallemize konumu itibariyle daha önce gelmesi gerekiyordu. Şu ana kadar beklemesi bizim ayıbımız. Diğer yandan Puna Ortaköy, Çayırbaşı, Martinler gibi mahallelerimize de öncelikle gazın ulaşması gerekiyor. Allah nasip ederse Yeşilyurt mahallemizden başlayarak çevresindeki tüm mahallelerimizi doğalgaza kavuşturacağız.

Ve ardından Puna Ortaköy ve çevresindeki tüm mahallelerimizle birlikte nasip olursa doğalgaz hattını tamamlayacağız. 2004 seçimlerinde Hendek Belediye Başkanıyken Sakarya’da gaz yokken biz gaz reklamı yaptığımızda bize inanmadılar. İtimat edin biz Allah’ın izniyle bunu gerçekleştireceğiz dedik sonrasında Zonguldak’a giden boru hattından gazı aldık. Sakarya Yenicami de gaz verilmeden Hendek’in tüm sınırlarındaki evlere doğalgazı verdik. Geçen 5 yıllık süreçte doğalgaz firması Hendek’te hiçbir şekilde yatırım yapmadı. Bunu bakanımıza da ilettim. Sağ olsun bunların hepsinin verilmesi talimatı verdi. Kendilerine huzurunuzda teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Bu gazın yapılması için talimat veren kendisidir. Kıymetli hemşehrilerimiz ben vekiliniz olarak Hendek’te o zaman 7 tane vekil adayımız vardı.

Bu 7 adaydan sadece 3 tanesi seçildi. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Bunun karşılığında sizlere hizmet etmek görevimiz. 1 dakika durmak yok.

Yeşilyurt mahallemize ve Akyazı'ya Futbol sahası sözümüz vardı. Bakan beyden bununda sözünü alarak talimatlarıyla Stadımızı tamamladık. Muhtarlarımızla, Belediye Başkanımızla birlikte işbirliği içerisinde güzel hizmetleri Hendek’e kazandıracağız.” dedi.

Yeniden kazanan ve devam eden tüm muhtarlara başarılar dileyen AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci konuşmasının sonunda vatandaşların odun kömür dertlerinin artık sona erdiğini ifade ederek bu yıl içerisinde çalışmaların tamamlanacağının müjdesini verdi.

Program, kurdele kesim töreni sonrası kurban kesimi ve dua edilmesiyle birlikte son buldu.

 

Günün Diğer Haberleri