TÜM HABERLER
Giriş Tarihi : 22-08-2023 16:02   Güncelleme : 25-08-2023 16:05

VALİ YAŞAR KARADENİZ'E HER KESİMDEN ZİYARETLER

VALİ YAŞAR KARADENİZ'E HER KESİMDEN ZİYARETLER

VALİ YAŞAR KARADENİZ'E HER KESİMDEN ZİYARETLER

VALİ YAŞAR KARADENİZ'E HER KESİMDEN ZİYARETLER

 

21.08.2023

10 Ağustos 2023 tarihli Resmî Gazetede yayımlanan Valiler Kararnamesi ile ilimize atanan ve bugün makamına gelerek göreve başlayan Valimiz Sayın Yaşar Karadeniz, hayırlı olsun ziyaretinde bulunanları makamında kabul etti.


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ile makamında bir araya gelerek ilimizin genel durumu ve Belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler alan Vali Karadeniz, güzel dilekleri için kendisine teşekkür ederken, Başkan Ekrem Yüce de Sayın Valimizin yeni görev yerinin hayırlı olması temennisini iletip birlikte çalışmaktan onur duyacaklarını ifade etti.


Daha sonra hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Endonezya Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Lalu Muhammad Iqbal’i makamında ağırlayan Vali Karadeniz, Büyükelçiye tebrikleri ve güzel temennileri için teşekkür etti. Valilik Şeref Defterini imzalayan Büyükelçi Iqbal, kabullerinden dolayı Sayın Valimize müteşekkir olduklarını belirtti. Büyükelçi ve beraberindeki heyet ile bir süre sohbet eden Valimiz Sayın Yaşar Karadeniz, Endonezya ile yol mesafesinin uzak olmasına rağmen gönül bağımızın çok yakın olduğunu ifade etti.


Vali Karadeniz, gün içerisinde hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Sakarya Barosu Başkan Vekili Av. Ali Samet Öztürk, İl Müftüsü Mehmet Aşık, Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Genç ve yönetim kurulu üyeleri, Özel Adatıp Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Burak Özbay ile de makamında bir araya gelerek, ziyaretleri ve güzel düşünceleri için herkese teşekkür ettiğini ifade etti.

 

Admin ALİ ŞANLIAdmin ALİ ŞANLI